Oricat de bine realizat este site-ul dumneavoastra, pentru ca el sa poata exprima ceva clientilor trebuie sa cuprinda imagini cat mai sugestive.

  Imaginile panoramice prezinta in cel mai eficient mod si cat mai realist un domeniu de activitate, un obiect sau o anumita locatie, iar prin intermediul turului virtual se stimuleaza interesul si curiozitatea vizitatorilor de a explora site-ul in totalitate, deoarece el se detaseaza de imaginile clasice de pana acum.

  Panorama virtuala se obtine din mai multe fotografii, oferind posibilitatea vizitatorului sa vada spatiul la 360 grade pe orizontala si la 180 de grade pe verticala.

  Cu ajutorul turului virtual are loc o crestere a interactivitatii intre segmentul de clienti carora dumneavoastra va adresati si produsele sau serviciile pe care le oferiti.

  Folosind aceste imagini care sunt cat se poate de reale, site-ului dumneavoastra ii va creste credibilitatea si ii determina pe vizitatori sa stea cat mai mult timp pe site, existand o ridicata posibilitate ca acestia sa devina clienti.

  Turul vitual se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa isi prezinte serviciile, produsele, sediile sau filialele intr-un mod interactiv.  Acasa Detalii Tur Virtual Comanda acum Demonstratie Tur Virtual Portofoliu 
  Toate drepturile rezervate turvirtual.net @0000-2020

  Realizat de
  Tur Virtual - Tur Virtual